Purificator de aer AIRBOX, AOX3ok, Tehnologie OxyActive+, Sterilizare UV, Generator Ozon, Ionizare, 3 moduri automate sterilizare, suprafata reglabila 279 m2, afisaj digital, Alb

Scrie o recenzie
Pret vechi: 2.449,00 Lei
2.199,00 Lei
Reducere: 250,00 Lei (10%)
BossMAG.ro
AOX3ok
Momentan Indisponibil

Tehnologie UV, Fotoplasma, Ozon, Oxidare Fotocatalica, Ionizare, fara filtre, fara chimicale

Te-ai gândit la ce se întâmplă cu adevărat în interiorul casei?

O viață activă și aglomerată poate duce la o poluare crescută a locuințelor, indiferent dacă este vorba de fum de țigară, miros de gătit, praf, polen sau alte microparticule. Filtrează mirosurile animalelor de companie, dezintegrează și elimină bacteriile, germenii, virușii și mucegaiul.


Nu ești convins(ă)? Ai 30 de zile la dispoziţie!


Mai bun decat HEPA

4%20th.png?1630757737356

Purificatoarele de aer HEPA obisnuite pot indeparta particule cu dimensiuni scazute de pana la 0,3 microni, particulele din aer, inclusiv cele daunatoare, sunt mai mici de atat. AIRBOX utilizeaza tehnologia OxiActive+ nu filtre, pentru a indeparta particule de dimensiuni scazute, de pana la 0,01 microni.

Acum imaginați-vă că puteți chiar elimina această problemă de la sursă. Și nu vorbim despre soluții chimice sau dăunătoare mediului cu miros de floricele. Soluția noastră este la fel de ușoară ca și apăsarea unui buton. La fel ca în natură Tehnologia OxyActive + distruge mirosurile elimină fumul și distruge germenii pe care un purificator HEPA nu le va putea face.

AIRBOX evos este tot ce ai nevoie pentru a respira într-un mediu sănătos atât acasă cu familia, cât și la birou.

Distruge viruși, bacterii, mucegai și germeni din aer, tavan, pereți, podea, covoare, mobilier ...


banner%20pin2.png?1630758135096

AIRBOX la birou, la magazin

Purificatorul AIRBOX nu doar curata mai bine aerul si ofera o mai buna protectie impotriva virusurilor comparativ cu filtrele HEPA obisnuite. Acesta poate fi folosit cu sau fara functia de ozonificare. utiizeaza putina energie electrica si are costuri operationale aproape de zero. Fiind candidatul ideal pentru a fi folosit in birouri si spatii comerciale

tech.png?1630746683168


Purificatorul AIRBOX aduce cele mai avansate tehnologii în interiorul casei sau biroului dvs. Spre deosebire de alte purificatoare clasice, AIRBOX nu doar filtrează aerul din casă, utilizând tehnologia OxyActive +, celula PCO, sistemul de emisie de ioni negativi, purificarea scalabilă și filtrarea electrostatică purifică spațiul locuit la perfecțiune. Și toate acestea, fără a fi nevoie de filtre HEPA scumpe.

Reduce și elimină mirosurile precum: fum de țigară, mucegai, mâncare, mirosul animalelor de companie etc.

Contribuie la sterilizarea suprafețelor.

Deținerea unui AIRBOX nu numai că îmbunătățește calitatea aerului, ci și calitatea vieții.

Costuri operationale scazute

Nu exista nimic care sa necesite inlocuire si nu este nevoie sa mai cumparati vreun filtru scump vreodata. Filtrele sunt lavabile


TEHNOLOGII

Tehnologia OxyActive+ îndepărtează în mod activ bacteriile, mucegaiul, ciupercile și virusurile din aer și de pe suprafețe prin utilizarea celor patru niveluri de filtrare și purificare, filtrare electrostatică, ionizare, descompunere și oxidare.

Filtru electrostatic. Filtrul electrostatic inclus în purificatorul AIRBOX proaspăt ajută la menținerea dispozitivului curat și în același timp filtrează particulele. Spre deosebire de filtrele HEPA, filtrul electrostatic este lavabil și poate fi reutilizat.

Ionizare NeedlePoint. Purificatorul AIRBOX generează în mod continuu milioane de ioni negativi care circulă în spațiul purificat. Ionii negativi se atașează particulelor în suspensie (cum ar fi praful, mucegaiul, bacteriile, virușii, polenul etc.) astfel încât să se atragă reciproc și să se contopească. Particulele astfel unite devin mult mai grele și sunt depozitate pe podea, fiind ușor aspirate. Acest tip de filtrare prin ionizare poate reduce particule de pană și ultra-fine, chiar și particule nano periculoase din atmosferă

O3 scalabil. Purificatorul AIRBOX poate fi setat în funcție de zona țintă. Folosind setările dispozitivului beneficiați de performanță și confort optim. În modul înalt, placa de purificare generează oxigen activ pentru a descompune poluanții, ceea ce creează disconfort și mirosuri. Pentru sterilizare rapidă, dispozitivul este echipat cu funcția Mod deplasare cu programabil, care este posibilă la intervale de 30 min, o oră sau două ore.

Sistem catalitic foto (PCO). Atât sistemul catalitic foto (PCO), cât și sistemul de oxidare lucrează împreună pentru a distruge contaminanții biologici, mirosurile, mucegaiul, bacteriile și virusurile. S-a dovedit de-a lungul timpului că celulele PCO contribuie la reducerea agenților patogeni cu mai mult de 99,99% în mai puțin de 24 de ore printr-un proces numit disociere moleculară care pur și simplu descompune modelele, spre deosebire de alte tipuri de purificare care acoperă sau rețin doar aceste molecule. Oxidarea scalabilă asigură faptul că purificatorul va funcționa la o eficiență maximă în mediul în care este instalat. În modul înalt, purificatorul generează oxigen activ care contribuie la descompunerea contaminanților care generează mirosuri. Pentru o curățare rapidă, setați unitatea în modul Away, care poate fi programat cu funcția de închidere automată. În acest fel, AIRBOX funcționează la capacitate maximă.


 Purifica aerul si suprafetele

purifica_aer_suprafete.png?1630756986587

 

Protejeaza impotriva rinitelor si alergiilor

rinite.png?1630757826248

Airbox Pentru unități medicale

medicale.png?1630758997030

AIRBOX freshair oferă clinicilor, unităților medicale, casei, birourilor o soluție atât pentru igienizarea aerului, cât și pentru suprafețe, fără a necesita expunerea clienților pacienților, personalului sau persoanelor dragi la razele UV dăunătoare. AIRBOX freshair igienizează particulele de până la 0,01 microni; inclusiv bacterii, viruși, germeni, mucegai etc.

Aevos AIRBOX freshair include multiple tehnologii complementare. filtru electrostatic, ozon, celule PCO, ionizare OxyActive +. Cele patru tehnologii OxyActive + utilizate împreună cu un sistem automat predefinit pentru diferite suprafețe definesc cea mai eficientă soluție pentru curățarea și purificarea aerului și a suprafețelor. Aceste tehnologii reduc cu peste 99,9% agenți patogeni diferiți din aer pe suprafețe. AevosAIRBOX freshair este o tehnologie suplimentară de purificare pentru spațiile medicale și nu elimină standardele existente.

AIRBOX freshair purifică și dezinfectează continuu fără a utiliza substanțe chimice. Funcționează automat, fiind proactivă o soluție eficientă atât pentru locuințe, cât și pentru afaceri.

Producator: aevos

Model: AOX3ok

Tip: Purificator de aer / Ionizator / generator de ozon

Certificare: ce, RoHS

Sursa de energie: electrică

Tensiune (V): 220

Pentru: Hotel, Spațiu medical, Comercial, Locuinta, Mașină, R.V.

Dimensiune: 31,5 x 22,9 x 28,0 cm

Greutate: 3,86 kg

Culoare: albă

PCO: oligoelement

Nivel de zgomot: 32-51dB, 5 trepte de ventilatie

 

Nu au fost găsite recenzii